Sylryk Projectmanagement & Sylryk Energie- en Bouwmanagement

Sylvia Lisapaly-de Winkel, Sylryk is op 26 september 2002 opgericht door Sylvia Lisapaly-de Winkel. In de afgelopen jaren heeft Sylryk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van alles alleen doen naar een bedrijf met medewerkers in loondienst én inhuren van externe, flexibele medewerkers.

Sylryk is gestart met het managen van bouwprojecten in de breedste zin van het woord onder de naam Sylryk Projectmanagement. In de loop der jaren heeft zij zich met dit bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van zorgvastgoed en het herbestemmen van monumentaal vastgoed.

In 2008 heeft Sylvia in een samenwerking (50% aandeelhouder) E+S Advies & Ontwikkeling B.V. opgericht, waarmee zij een goede speler werden op de markt van duurzaamheid en energie. Dit bedrijf is per 2 januari 2012 geheel overgenomen en is de naam gewijzigd in Sylryk Energie- en Bouwmanagement.

Op dit moment heeft Sylryk 2 businessunits:

Sylryk Projectmanagement
Sylryk Energie- en Bouwmanagement

Sleutel tot succes

Mooie mensen, goede business partners, betrokken werknemers, betrouwbare opdrachtgevers, enthousiasme, doorzettingsvermogen, geloof, hoogtepunten en dieptepunten zijn belangrijke ingrediënten voor het succes van het huidige bedrijf.