Woonzorg en welzijn

Sylryk hecht grote waarde aan maatschappelijke betrokkenheid, woonzorg en welzijn. Naast projectmanagement zijn we met onze businessunit Energie- en Bouwmanagement ook betrokken betreffende de energetische status van diverse locaties in de zorg. Op verzoek van een opdrachtgever kunnen wij het Energie Prestatie Advies (inclusief energielabel) opstellen.

Thomashuis en Herbergier zijn voorbeelden van projecten waaraan met een warm hart en veel betrokkenheid gewerkt is:
Thomashuis
Een Thomashuis is een kleinschalige woon-zorgvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. In een Thomashuis woont een echtpaar (of duo) dat gezamenlijk de zorg op zich neemt voor de bewoners (maximaal 8 personen). Deze zorgondernemers zijn deskundige mensen met jarenlange werkervaring. Zij bepalen hoe zij vorm en inhoud aan de zorg geven. Het welzijn van de bewoners is hierbij erg belangrijk.
Herbergier
Een Herbergier is een kleinschalige woon-zorgvoorziening voor mensen met een geheugenprobleem. In een herbergier woont een echtpaar (of duo) dat gezamenlijk de zorg op zich neemt voor de bewoners (maximaal 15 personen). Het welzijn van de bewoners staat centraal door de huiselijke sfeer, aandacht, veiligheid en respect.