Over Sylryk


Projectmanagement

Als projectmanagementbureau helpen wij u graag bij het totale bouwproces. Van renovatie tot nieuwbouw en van ontwerp tot oplevering. Onze projectleiders staan voor u klaar tijdens het hele bouwproject.

Sylryk Projectmanagement B.V. is gespecialiseerd in het managen van bouwprocessen en -projecten. Ons bedrijf is in 2002 opgericht en bekend geworden door ontwikkeling van (kleinschalige) woonvoorzieningen voor ouderen en mensen met een verstandelijke dan wel lichamelijke beperking. Dit betreft vaak monumentale panden die als woonvoorziening een nieuwe bestemming krijgen. Sinds 2006 heeft Sylryk het totale ontwikkel- en bouwproces van de zogenaamde Thomashuizen en Herbergiers voor haar rekening genomen. Inmiddels heeft Sylryk meer dan 100 van dergelijke woonvoorzieningen gerealiseerd. Hierin is een bijzondere doelgroep weer 'gewoon' gelukkig.

Door deze unieke projecten heeft Sylryk veel praktische ervaring opgedaan met het duurzaam herbestemmen van monumentaal vastgoed. Of het nu een school, kerk, zuivel- of gasfabriek is: Sylryk weet er een prachtige woonvoorziening van te maken. Doordat steeds vaker in projecten behoefte was aan advies over duurzaamheid heeft Sylryk in 2008 haar activiteiten uitgebreid met de businessunit Energie- en Bouwmanagement.
 
 
200318 Pixabay network-1987209_1920


Projectmatig werk kan met recht de grote kracht van Sylryk Projectmanagement worden genoemd!

Energie- en Bouwmanagement

Sylryk Energie- en Bouwmanagement B.V. is gespecialiseerd in duurzaamheidsadvies. Wij doen dit voor bestaand vastgoed, herontwikkeling en renovatie. Deze businessunit is in 2008 ontstaan vanuit Sylryk Projectmanagement aangezien wij steeds meer vragen kregen om onze kennis over duurzaamheid in te zetten. We zijn dan ook een gewilde sparringpartner bij klanten die een object of portefeuille willen verduurzamen. Sylryk biedt eigenaars van gebouwen de unieke mogelijkheid om inzicht te krijgen in de (financiële) mogelijkheden om duurzaamheidsinvesteringen te doen. Sylryk koppelt gegevens over onderhoud (de MeerjarenOnderhoudsPlanning (MJOP) en de NEN2767) aan de gegevens over de exploitatie van vastgoed. Hiervoor heeft Sylryk een energie- duurzaamheidsscan ontwikkeld. Deze scan is een groot succes door het praktische inzicht dat eigenaren krijgen in mogelijke investeringen, terugverdientijden en logische vervangingsmomenten.


Kortom, Sylryk Energie- en Bouwmanagement is uw totale energieregisseur en adviseur!