Deskundig (energie)management wanneer u zelf wilt bouwen of verbouwen

Uw huidige woning renoveren of zelf een huis bouwen, helemaal naar uw eigen wensen. Wie wil dat nou niet? Maar er komt veel bij kijken: planning, budget, kwaliteit en duurzaamheid. U moet veel uitzoeken en staat voor veel keuzes. Hoe weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en dat u geen dingen over het hoofd ziet?

Sylryk Projectmanagement helpt u met het hele ontwerp- en bouwproces. We ondersteunen u bij alle belangrijke stappen: van het zoeken naar een architect, overleg met de gemeente tot coördinatie van de bouwwerkzaamheden. We kijken wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en welke partijen kunnen helpen uw droomhuis te verwezenlijken. We vragen offertes voor u aan bij diverse partijen en zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs krijgt. Tijdens de bouw zien we erop toe dat iedereen zich aan de afspraken houdt.

Naast (project)begeleiding kunnen we met onze businessunit Energie- en Bouwmanagement u informeren over de energetische status van uw woning of appartement. Dit kan middels een energielabel of een Energie Prestatie Advies (EPA maatwerk). Het energielabel geeft u inzicht in de energiezuinigheid van uw woning / appartement. Label A is zeer goed en label G is zeer slecht. Het energielabel is vanaf 1 januari 2008 wettelijk verplicht voor alle woningen die worden verkocht, gerenoveerd of verhuurd.

Bij een Energie Prestatie Advies maken we inzichtelijk wat mogelijk is aan energetische mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen bepalen we voor u de best mogelijke maatregelen (bijvoorbeeld plaatsen van zonnepanelen) om de energie prestatie van de woning (nog meer) te verbeteren. Het resulteert in een duidelijk overzicht met daarin onder andere het te verwachten energielabel, investering en mogelijke besparingen.

Recente projecten

1371740754

EPA maatwerk

1342191648

Energielabel voor uw woning

1345645730

Energie Prestatie Advies

1339077326

Nieuwbouwwoning